Het BELLA is een gratis school, maar onze scholieren hebben natuurlijk wél spullen nodig om te kunnen studeren. Denk hierbij aan studieboeken, schriften, examengelden en een schooluniform. Ook hebben veel kinderen niet meer dan één set kleding - soms zelfs niet elke dag drie gezonde maaltijden en schoon drinkwater. Hier kun jij makkelijk bij helpen!

Voor slechts 10,00 euro per maand help je de BELLA-scholieren hun studie door. Elk termijn (driemaal per jaar) ontvangt een groep of alle scholieren een studiepakket, een nieuwe outfit, en eventuele benodigdheden voor thuis. Ook gaat er 1,00 euro per maand naar het lunchfonds, waar iedereen van mee-eet. Een sponsorpakket kan er als volgt uitzien:

voorbeeld 1 (april)

 1. -pakket schriftjes

 2. -doosje potloden en/of pennen

 3. -schooluniform & schoenen

 4. -drie paar sokken

 5. -rugzak

 6. -sport- of kunstspulletjes

 7. -overheidstentamen

 8. -ontbijt & lunch

voorbeeld 2 (december)

 1. -pakket schriftjes

 2. -doosje potloden en/of pennen

 3. -kerstmaaltijd voor de familie

 4. -vrijetijdskleding

 5. -matras & muskietennet

 6. -overheidsexamen

 7. -ontbijt & lunch

KIJANA_-_Inschrijven.html
KIJANA_-_Inschrijven.html
Schrijf je nu in als sponsor!KIJANA_-_Inschrijven.html
KIJANA_-_Projecten.html

KIJANA zoekt sponsors voor de scholieren om schoolspullen, kleding en maaltijden te bekostigen. Daarnaast zet KIJANA in samenwerking met het bestuur en de docenten van het BELLA alle mogelijke projecten op om de kinderen (en hun ouders) passioneel en enthousiast te houden. Sportlessen, kostuums voor de dramaclub, een groentetuintje, konijnen, een kippenhok, schaakborden en muziekinstrumenten – gedurende de afgelopen acht jaar vonden deze projecten gretig aftrek. Ook werden er academische nascholingen en workshops voor de docenten georganiseerd; en diverse cursussen (bakken, breien, kasboekjes bijhouden en houtbewerking) voor de ouders. Wil je graag iets bijdragen aan de projecten die het BELLA zo bijzonder maken? Kijk hieronder wat er op dit moment gaande is, kies een project en maak je donatie! 

KIJANA_-_Projecten.html
Bekijk onze projecten!KIJANA_-_Projecten.html

doneer direct via

pay-pal of creditcard

doneer via bankoverschrijving

NL59 RABO 0101092490

HOME

OVER KIJANA   

DOE MEE      

CONTACT