Er zijn altijd kort- of langlopende projecten gaande op het BELLA, of ideeën waarmee we graag aan de gang zouden willen gaan! Lees hieronder de lijst van huidige en potentiële projecten. Zou je er graag één of meerdere willen steunen? Schrijf je dan in als sponsor, of maak éénmalig een bedrag over naar NL59 RABO 0101092490. Vergeet niet dat zelfs enkele euro’s al ontzettend kunnen helpen!

Toekomstige Projecten

Reparatie Badkamers & Toiletten

Op het BELLA Centre wonen ten alle tijden gemiddeld dertig tot veertig mensen. Dit zijn scholieren zonder thuis, staf, en families die (tijdelijk) nergens anders terecht kunnen. Deze mensen delen samen vier toiletten en twee douches. Dat kan natuurlijk beter! Voor 450,00 euro verbeteren we de huidige voorzieningen en bouwen we er twee toiletten en twee douches bij. Wil je hier graag bij helpen? Doneer dan elk bedrag op NL59 RABO 0101092490 onder vermelding van ‘Project Badkamers’.  

450 euro

0 euro

Bekostigde Projecten

Toekomstlessen

Wegens geldgebrek gaan veel van de BELLA-kids niet naar de middelbare school. Tot dat we dit wél voor elkaar krijgen, biedt het BELLA ‘toekomstlessen’. In deze lessen komen verschillende facetten naar voren, die scholieren zullen helpen met het dichten van de kloof tussen het BELLA en ‘de echte wereld’. Het bespreken van verschillende beroepen bijvoorbeeld, en stagemogelijkheden.


Dankzij Stichting Kind&Dier is dit project inmiddels bekostigd en gestart!

250 euro

535 euro

0 euro

doneer direct via

pay-pal of creditcard

doneer via bankoverschrijving

NL59 RABO 0101092490

Reparatie Keuken

Zonder goede maaltijden is het moeilijk studeren. Daarom proberen wij alle studenten elke dag minimaal één gezonde, warme maaltijd voor te schotelen. Het lunchfonds helpt hierbij, maar er moet natuurlijk ook ergens gekookt kunnen worden. Zonder gas of electriciteit gebeurt dit in een houtoven. Na ruim 10 jaar is die wel aan vervanging toe!


Wil je hier graag bij helpen? Doneer dan elk bedrag op NL59 RABO 0101092490 onder vermelding van ‘Project Keuken’.  

550 euro

0 euro

450 euro

HOME

OVER KIJANA   

DOE MEE      

CONTACT